Reseptit

Tapenade-tahna

23.9.2018 Teksti: Matleena Lahti Kuvat: Pekka Nieminen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Tapenade on oliiveista surautettu tahna, joka sopii dippikastikkeeksi tai levitteeksi leivän päälle.

Ainekset

Tapenade:

2 dl oliiveja
1 valkosipulinkynsi
1-2 rkl kapriksia
2 rkl oliiviöljyä (extra virgin)
1-2 tl sitruunan mehua
(yrttejä esim. basilika, timjami, rosmariini)
ripaus mustapippuria

Valmistusohje

Soseuta ainekset morttelissa tai sauvasekoittimella karkeaksi tahnaksi ja tarkista maku.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme