Reseptit

Tapenade-tahna

23.9.2018 Teksti: Matleena Lahti Kuvat: Pekka Nieminen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Tapenade on oliiveista surautettu tahna, joka sopii dippikastikkeeksi tai levitteeksi leivän päälle.

Ainekset

Tapenade:

2 dl oliiveja
1 valkosipulinkynsi
1-2 rkl kapriksia
2 rkl oliiviöljyä (extra virgin)
1-2 tl sitruunan mehua
(yrttejä esim. basilika, timjami, rosmariini)
ripaus mustapippuria

Valmistusohje

Soseuta ainekset morttelissa tai sauvasekoittimella karkeaksi tahnaksi ja tarkista maku.

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *