Mainos 28.8.2016

Taste of Nikinmäki: Cajun-chicken-BRGR ja chili-majo-ranet

Teksti: Taste of Nikinmäki Kuvat: Taste of Nikinmäki

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

4 hampurilaissämpylää
4 kpl kanan minuuttipihvejä
1 pss ranskalaisia
1 aitocheddar juusto
candy pekonia (1 pkt pekonia ja ruokosokeria)
majoneesia
Urtekram cajunmix-mausteseosta
Urtekram chilihiutale
salaattia
tomaattia
maustekurkkua

Valmistusohje

Sekoita 1 dl majoneesia ja 1 tl chilihiutaletta ja laita maustumaan jääkaappiin vähintään tunniksi ennen käyttöä, mieluiten jo edellisenä päivänä.

Paista ranskalaiset uunissa ohjeen mukaan.

Ota kanat puoli tuntia ennen paistamista lämpiämään ja levitä cajun mausteseos pihvien pintaan, molemmin puolin.

Levitä pekonit uunipellille ja ripottele ruokosokeria pintaan ja laita uuniin 20 min ennen kuin muut ainekset valmiita.

Paista kanat kuumassa grillissä/pannulla ja lisää juusto pihvien pintaan kääntämisen jälkeen.

Paista/lämmitä sämpylät samalla.

Kun kaikki ainekset valmiita kasaa hampparit ja laita ranskalaisten ja majon kanssa tarjolle.

Taste of Nikinmäki -blogi osallistuu Ruoka.fi:n ja Urtekramin maustehaasteeseen.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi