Reseptit

Tattarituorepuurolla käynnistyy päivä

19.5.2014 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Jorma Marstio

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kuituisa tattarituorepuuro on terveellinen ja maistuva kiireisen aamun pelastus.

Ainekset

2 dl tattarihiutaleita
0.5 dl pellavansiemeniä
0.5 dl kuivattuja mansikoita
3 rkl mantelilastuja
2 rkl hunajaa
5 dl maustamatonta jogurttia
1 dl maitoa

Valmistusohje

1. Mittaa kaikki kuivat aineet kulhoon ja sekoita.

2. Lisää hunaja, jogurtti ja maito. Kääntele ainekset sekaisin.

3. Peitä kulho kelmulla ja nosta jääkaappiin tekeytymään.

4. Annostele tuorepuuro neljään annoskulhoon ja tarjoile.

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *