Tattikeitto cappucino
Tatticappucino on nappivalinta syksyiseksi alkupalaksi.
Ainekset
- 5 dl tuoreita tatteja
- 1 rkl öljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- 5 dl kasvislientä liemikuutiosta
- 2 dl rasvatonta maitoa
- nippu ruohosipulia
Valmistusohje
Silppua siivotut tatit ohueksi hakkelukseksi ja kumoa kattilaan. Kuullota öljytilkan kanssa. Murskaa joukkoon valkosipulinkynsi ja murenna kasvisliemikuutio. Lisää kuuma vesi ja keitä 20 minuuttia.
Kuumenna rasvaton maito kiehumispisteeseen. Vaahdota. Tarkista keiton maut, liemikuution suolaisuus vaikuttaa makuun. Saksi ruohosipulit keiton joukkoon ja valuta maitovaahto keiton päälle juuri ennen tarjoilua. Keitto maistuu myös sienipiiraspalan painikkeena.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous