17.4.2012

Tattisalaatti italialaisittain

Teksti: Katri Schröder

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

2 kpl (noin 250 g) isohkoa tattia
2 rkl sitruunamehua
1 rkl vettä
3 rkl oliiviöljyä
ripaus sormisuolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Lisäksi

50 g parmesaanijuustoa
½ rasiaa rucolaa

Valmistusohje

1. Puhdista tatit ja leikkaa hyvin ohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet laakealle tarjoiluvadille.

2. Sekoita kulhossa sitruunamehu, vesi ja oliiviöljy keskenään ja pirskota kastike tasaisesti sienien päälle. Ripottele pinnalle mausteet.

3. Höylää päälle parmesaanijuustoa ja koristele rucolasalaatilla.

700 kJ (170 kcal) 1 annos

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi