Täysjyvä-kalkkunaleivät
Täysjyvä-kalkkunaleipä sopii niin aamupalaksi, evääksi kuin täyttäväksi iltapalaksikin. Helppoa ja ravitsevaa!
Ainekset
- 6 täysjyväleipäviipaletta
- salaatinlehtiä
- 6 ohutta kalkkunafileeviipaletta
- 2 tomaattia
- kourallinen sinimailasen ituja
Avokadomajoneesi:
- 1 iso kypsä avokado
- 1 rkl lämmintä vettä
- 1 rkl limettimehua
Valmistusohje
Täysjyvä-kalkkunaleipä ja kuppi lämmintä teetä muodostavat vaikka ihanan iltapalan.
1. Valmista ensin avokadomajoneesi. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Soseuta avokado haarukalla tasaiseksi ja notkista vedellä ja limetinmehulla.
2. Levitä kolmelle leipäviipaleelle avokadomajoneesia. Nosta päälle salaatinlehdet, kalkkunaleikkeleet, viipaloidut tomaatit ja idut.
3. Nosta päälle loput leivistä kansiksi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous