23.5.2012

Täytettyä peltopyynrintaa

Teksti: Inga Aaltonen

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

10

Arvostelu

Ainekset

500 g peltopyyn rintafileetä (yksi fi lee painaa noin 70 g)
1 kg kalkkunanjauhelihaa
2 munaa
0.5 dl valkoviiniä
1 dl kermaa
timjaminoksa
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
1 porkkana
suolaa
pippuria

Valmistusohje

Nuiji kevyesti pyyn rinnat.

Leikkaa paprikat ja kuorittu porkkana pieniksi kuutioiksi. Kiehauta kuutiot, valuta ja jäähdytä nopeasti kylmässä vedessä. Valuta ja sekoita murekemassaksi. Pursota mureke nuijittujen rintojen päälle ja tee tiukka foliokääre. Kypsennä 120 asteessa 30–45 minuuttia.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi