Täytetyt kyssäkaalit
Täytetyissä kyssäkaaleissa maistuu vaalean leivän ja voin ihana yhdistelmä. Kaalien kullanruskea paistopinta tekee niistä vastustamattoman herkun.
Ainekset
- muutama kyssäkaali
täyte:
- voita
- 2-3 rkl kermaa
- 2-3 keltuaista
- viipale vaaleaa leipää riivittynä
kuorrutus:
- 1 kananmuna
- viipale vaaleaa leipää riivittynä
Valmistusohje
Täytetyt kyssäkaalit tarjoillaan lämpiminä.
Pese kyssät ja keitä miedossa suolavedessä melkein kypsiksi. Valuta, jäähdytä. Kuori varovasti, leikkaa pieni kansi kärjestä. Koverra niin paljon kuin voit niiden menettämättä kaunista muotoaan. Ota kaalimassa talteen täytettä varten ja lado koverretut kaalit uunipellille vieri viereen.
Tee täyte sekoittamalla loput ainekset kaaliin. Elleivät kyssät ole kyllin makeita, lisää hiukan sokeria.
Täytä kyssäkaalit täytteellä, laita kannet päälle, voitele hyvin vatkatulla kananmunalla ja kuorruta riivityllä leivällä. Paista uunissa kullanruskeiksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous