28.5.2014

Täytetyt lehtipihvit grillissä

Teksti: Sirkka Hirvonen Kuvat: Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

4 lehtipihviä
mineraalisuolaa
rouhittua mustapippuria
4 rkl pestoa
4 aurinkokuivattua tomaatinpuolikasta
2 kevät- tai nippusipulia
öljyä

Lisäksi:

cocktailtikkuja

Valmistusohje

Täytetyt lehtipihvit valmistetaan grillissä.

Nuiji pihvejä tarvittaessa, että saat niistä mahdollisimman ohuita. Mausta pihvit molemmilta puolilta mineraalisuolalla ja mustapippurilla maun mukaan. Aseta pihvit alustalle ja voitele ne pestolla. Nosta pihvien toiselle reunalle aurinkokuivattu tomaatinpuolikas sekä huuhdotut ja pätkityt sipulit. Taita pihvin toinen reunat täytteen päälle ja kiinnitä pihvit kastelluilla cocktailtikuilla. Voitele pihvit öljyllä.

Grillaa pihvejä noin viisi minuuttia silloin tällöin käännellen. Grillaa lisäkkeeksi lohkoperunoita ja kasviksia, kuten maissintähkiä. Poista pihveistä tikut. Tarjoa pihvit perunoiden, kasvisten ja salaatin kanssa.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi