12.5.2012

Täytetyt tomaatit

Teksti: Maarit Cederberg

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Tomaatit saavat ruokaisan täytteen katkaravuista tai savukalasta.

Ainekset

4 tomaattia
salaatinlehtiä

täyte:

250 g katkarapuja tai graavilohta
muutama tillin- ja ruohosipulinoksa

kastike:

1 dl kevytranskankermaa
2 rkl sitruunanmehua
1 tl sokeria
1/4 tl mineraalisuolaa
1/4 tl rouhittua rosee- tai viherpippuria

Valmistusohje

Poista tomaateista kanta ja koverra hedelmämalto pois. Sen voi käyttää myöhemmin vaikka pastakastikkeeseen. Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet.

Sulata ja kuivaa katkaravut tai hienonna graavilohi. Hienonna tilli ja ruohosipuli. Sekoita keskenään kaikki kastikeaineet ja lisää kastike katkarapujen tai lohen joukkoon. Täytä tomaatit seoksella ja nosta kansi paikalleen.

Levitä salaatinlehdet vadille tai lautasille ja nosta täytetyt tomaatit päälle.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi