8.5.2012

Täytetyt viiriäisenmunat

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

18 viiriäisenmunaa
2 kananmunaa
0.5 tl ranskalaista sinappia
3 rkl smetanaa tai ranskankermaa
mustapippuria, suolaa

koristeeksi

mätiä tai tekokaviaaria

Valmistusohje

1. Keitä viirisäisenmunia noin 3 minuuttia ja kananmunia 8 minuuttia.

2. Laita munat kylmään veteen, kuori ja halkaise pitkittäin. Laita keltuaiset kulhoon ja murenna haarukalla hienoksi. Lisää sinappi ja hapankerma. Sekoita tasaiseksi. Jos haluat aivan sileän seoksen, käytä sauvasekoitinta. Mausta suolalla.

3. Lusikoi tai pursota keltuaistahna viiriäisenmunien tyhjiin valkuaisiin. Koristele munat juuri ennen tarjoamista mädillä. Rouhaise pinnalle vähän mustapippuria.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi