Täytetyt viiriäisenmunat
Ainekset
- 18 viiriäisenmunaa
- 2 kananmunaa
- 0.5 tl ranskalaista sinappia
- 3 rkl smetanaa tai ranskankermaa
- mustapippuria, suolaa
koristeeksi
- mätiä tai tekokaviaaria
Valmistusohje
1. Keitä viirisäisenmunia noin 3 minuuttia ja kananmunia 8 minuuttia.
2. Laita munat kylmään veteen, kuori ja halkaise pitkittäin. Laita keltuaiset kulhoon ja murenna haarukalla hienoksi. Lisää sinappi ja hapankerma. Sekoita tasaiseksi. Jos haluat aivan sileän seoksen, käytä sauvasekoitinta. Mausta suolalla.
3. Lusikoi tai pursota keltuaistahna viiriäisenmunien tyhjiin valkuaisiin. Koristele munat juuri ennen tarjoamista mädillä. Rouhaise pinnalle vähän mustapippuria.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous