Reseptit

Täytetyt viiriäisenmunat

Teksti:
Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 18 viiriäisenmunaa
  • 2 kananmunaa
  • 0.5 tl ranskalaista sinappia
  • 3 rkl smetanaa tai ranskankermaa
  • mustapippuria, suolaa

koristeeksi

  • mätiä tai tekokaviaaria

Valmistusohje

1. Keitä viirisäisenmunia noin 3 minuuttia ja kananmunia 8 minuuttia.

2. Laita munat kylmään veteen, kuori ja halkaise pitkittäin. Laita keltuaiset kulhoon ja murenna haarukalla hienoksi. Lisää sinappi ja hapankerma. Sekoita tasaiseksi. Jos haluat aivan sileän seoksen, käytä sauvasekoitinta. Mausta suolalla.

3. Lusikoi tai pursota keltuaistahna viiriäisenmunien tyhjiin valkuaisiin. Koristele munat juuri ennen tarjoamista mädillä. Rouhaise pinnalle vähän mustapippuria.

X