Reseptit

Teeleivät eli skonssit

8.5.2012 Teksti: Anna.fi

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

4 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
50 g juoksevaa voita tai margariinia
1 dl kermaa
1 dl maitoa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Sekoita kuivat aineet ja rasva keskenään. Lisää kermamaito ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

2. Taputtele tai kauli taikina kevyesti jauhotetulla leivinalustalla parin sentin paksuiseksi levyksi. Ota levystä pyöreitä skonsseja muotilla tai juomalasilla. Voitele leivät voisulalla tai kermalla.

3. Paista skonsseja noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniisti ruskistuneet. Tarjoa skonssit vastapaistettuina esimerkiksi tuorejuuston, lemoncurdin tai hillon kera.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme