Reseptit

Terästetty appelsiinikahvi

Perinteinen kahvi saa uutta makua. Kookoshiutaleet, appelsiini ja Cointreau maustavat vahvan kuuman kahvin juhlavaksi juomaksi.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 dl vahvaa kuumaa kahvia
  • 1 dl Cointreauta
  • ripaus kanelia

koristeeksi

  • kookoshiutaleita
  • appelsiiniviipale

Valmistusohje

Sekoita likööri kuumaan kahviin, mausta ripauksella kanelia. Sipaise pienten lasien reuna appelsiiniviipaleella ja kieräytä lasin reuna kookoshiutaleissa. Kaada maustekahvi varoen lasiin ja lisää makua antamaan appelsiiniviipale.

Maista myös näitä kahveja:

924030-zabaione.jpg

Caffè zabaione

924033-vaniljakahvi.jpg

Vaniljakahvi

924034-rommikahvi.jpg

Rommilla terästetty farisealainen kahvi

Kotiliesi.fi: After Eight -kahvi

X