Reseptit

Thaimaalainen possu-hapankaalikeitto

Teksti:
Taina Salovaara

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 l mietoa kanalientä
  • 450 g possun kassleria
  • 1 rasia hapankaalia
  • 5 valkosipulinkynttä
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 10 kokonaista valkopippuria
  • 4 siitakesientä
  • 2 rkl vaaleaa soijaa
  • 2 rkl silputtua kevätsipulia
  • korianteria
  • ohutta varsiselleriä

Valmistusohje

1. Kiehauta kanaliemi mausteiden kanssa kattilassa. Keitä viitisen minuuttia. Lisää paloiteltu kassler, sienet sekä hapankaali. Keitä hiljalleen, kunnes possu on kypsää. Tarkista keiton maku ja lisää tarvittaessa soijaa.

2. Lisää keittoannosten koristeeksi korianteria, ohuita sellerinvarsia ja kevätsipulia.

X