Thaimarinoidut grillatut kampasimpukat
Marinoi kampasimpukat mausteliemessä ennen grillaamista. Kampasimpukoita löydät hyvin varustettujen ruokakauppojen pakastealtaista.
Ainekset
- noin 16 keskikokoista tai isoa kampasimpukkaa
- 1 dl rypsiöljyä
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 1 sitruunan mehu
- 1 rkl hienonnettua chiliä
- silputtua korianteria
- 1 tl sormisuolaa
Lisäksi:
- majoneesia
- korianterisilppua
Valmistusohje
1. Sulata ja kuivaa kampasimpuruokakat. Pane simpukat muovipussiin ja kaada päälle marinadi. Anna maustua vähintään 2 tuntia. Ota simpukat liemestä ja kuivaa ne talouspaperilla. Säästä mausteöljy.
3. Grillaa simpukat keskilämmöllä kauniin ruskeiksi. Sivele mausteöljyllä grillauksen aikana.
4. Sekoita korianteri ja majoneesi. Tarjoa simpukat kuumina korianterimajoneesin ja paahdetun leivän kanssa.
Kuva: Colourbox
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous