Tilli-sitruunavoi
Rapujuhlien paahtoleipään saa helposti pientä twistiä maustamalla leivän voiteluun tarkoitetun voin itse. Tällä ohjeella syntyy maukas tilli-sitruunavoi. Kokeile myös muita yrttejä, esimerkiksi sitruuna-timjamia tai sitruunamelissaa.
Ainekset
Tilli-sitruunavoi
- 100 g huoneenlämpöistä voita
- puolikas ruukullinen tilliä
- 1 sitruunan raastettu kuori
- ripaus suolaa ja sokeria
Valmistusohje
Tilli-sitruunavoi tehdään näin:
1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
2. Tarjoile tilli-sitruunavoi paahtoleivän ja rapujen kera.
Katso myös yrtti-wasabivoin ohje.
Lue myös Kotiliesi.fi: Maustettu voi x 3
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous