Reseptit

Tilli-sitruunavoi

Rapujuhlien paahtoleipään saa helposti pientä twistiä maustamalla leivän voiteluun tarkoitetun voin itse. Tällä ohjeella syntyy maukas tilli-sitruunavoi. Kokeile myös muita yrttejä, esimerkiksi sitruuna-timjamia tai sitruunamelissaa. 

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Ari Heinonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Tilli-sitruunavoi

  • 100 g huoneenlämpöistä voita
  • puolikas ruukullinen tilliä
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • ripaus suolaa ja sokeria

Valmistusohje

Tilli-sitruunavoi tehdään näin:

1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

2. Tarjoile tilli-sitruunavoi paahtoleivän ja rapujen kera.

Katso myös yrtti-wasabivoin ohje.

Lue myös Kotiliesi.fi: Maustettu voi x 3

X