Reseptit

Tillisilakat

Kun tillisilakat rullaa mätitahnan kera vuokaan ja laittaa uuniin valmistumaan, syntyy helppo lounas, jonka valmistaminen kestää noin puolisen tuntia. Kokeile seuraavan päivän lounaspöytään.

Teksti:
Visa Nurmi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 600 g silakkafileitä
  • Kallen mätitahnaa
  • valkopippuria
  • 1 dl silputtua tilliä
  • 1.5 dl kermaa

Valmistusohje

Levitä silakat nahkapuoli alaspäin laudalle. Pursota fileiden päälle hieman mätitahnaa ja ripottele valkopippuria sekä tilliä. Kääri silakat rullalle ja laita uunivuokaan.

Sekoita kermaan vielä hieman mätitahnaa sekä loppu tilli ja kaada seos silakoiden päälle. Paista 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

X