Mainos Reseptit

Tinskun keittiössä: Helpot ja nopeat Friggs välipalapizzat

10.2.2016 Teksti: Tinskun keittiössä Kuvat: Tinskun keittiössä

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Nämä pienet välipalapizzat ovat suorastaan syntisen hyviä ja helppoja tehdä. Ne sopivat yhtälailla illanistujaisiin ja leffaillan naposteltaviksi. Kun valitset pohjiksi Friggs pellavansiemen & rosmariini- tai chiansiemenet & merisuolariisikakkuja niin ne ovat myös gluteiinittomia. 

Ainekset

Friggs pellavansiemen & rosmariini –riisikakkuja tai chiansiemenet & merisuola –riisikakkuja
ketsuppia
juustoraastetta

Täytteeksi esimerkiksi

kinkkusuikaleita
salamia
ananasta
kirsikkatomaatteja
pizzamaustetta

Valmistusohje

1. Sivele Friggs riisikakut ketsupilla.

2. Ripottele päälle juustoraastetta.

3. Lisää muut täytteet.

4. Paista uunissa 225*C noin 7 min tai niin kauan että juusto sulaa ja pizza saa kauniin värin.

Tinskun keittiössä –blogi osallistuu Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *