tiramisu
Reseptit

Tiramisu-jälkiruoka

Iki-ihana italialainen klassikkojälkiruoka, tiramisu hurmaa takuulla.
Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 keltuaista
  • 2 dl tomusokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 100 g savoiardi-keksejä
  • 2 dl kylmää kahvia
  • 2-3 rkl amarettoa tai kahvilikööriä
  • kaakaojauhetta

Valmistusohje

Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri kovaksi vaahdoksi. Mausta vaahto vaniljasokerilla. Sekoita mascarponejuusto vaahdon joukkoon tasaiseksi seokseksi.

Pane keksit vuokaan tai jälkiruoka-astioihin ja kostuta ne liköörillä maustetulla kahvilla. Levitä mascarponevaahto päälle. Siivilöi kaakaojauhe pinnalle. Anna jälkiruoan maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.

X