Tiramisùjäätelö
Itse tehty jäätelö on ihanaa! Helppotekoinen kotitekoinen jätski maistuu koukuttavasti tutulta italialaisjälkiruoalta, tiramisulta.
Ainekset
Tiramisujäätelö:
- 2 1/2 dl kermaa
- 1 prk (250 g) mascarponejuustoa
- 3 keltuaista
- 1 1/2 dl tomusokeria
- 1 rkl mantelilikööriä
- 1/2 dl vettä
- 2 tl espressopikakahvijauhetta
- 5 kpl Savoiardi-keksejä
Pinnalle:
- 2 rkl tummaa kaakaojauhetta
Valmistusohje
1. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon mascarpone. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä vaahdot ja mausta seos alkoholilla.
2. Sekoita pikakahvijauhe kuumaan veteen syvällä lautasella. Kasta keksit kahviin molemmin puolin. Pane kulhoon kerroksittain paloiteltuja keksejä sekä mascarponevaahtoa.
3. Pakasta jäätelöä muutaman tunnin ajan ja koristele kaakaojauheella ennen tarjoilua.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous