Mainos Reseptit

Tofutortillat

1.4.2015 Teksti: Haugen Gruppen/Indian Kuvat: Haugen Gruppen

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

4-6 INDIAN Gordita medium tortilla
1 pkt BLUE DRAGON Tofua
3 rkl BLUE DRAGON Chili-inkiväärikastiketta
3 rkl GAEA Luomu oliiviöljyä
450 g wok-vihanneksia
1 ps Blue Dragon Teriyaki wok-kastiketta
3 rkl tuoretta korianteria
Wasabikastike:
2 dl turkkilaista jogurttia
2 tl BLUE DRAGON Wasabitahnaa
1 rkl FRENCH’S Classic Original -sinappia

Valmistusohje

Leikkaa tofu kuutioiksi ja marinoi sitä chili-inkiväärikastikkeessa pari tuntia.

Sekoita wasabikastikkeen ainekset keskenään. Kuumenna öljy wok-pannussa tai paistokasarissa. Lisää pannulle wok-vihannekset ja kypsennä 5 minuuttia. Lisää kuutioitu tofu ja wok-kastike ja kypsennä vielä minuutti.

Kuumenna tortilloita mikrossa 15-20 sekuntia tai käytä ne nopeasti kuumalla paistinpannulla.

Täytä tortillat tofu-kasvisseoksella ja mausta wasabikastikkeella. Tarjoa heti.

 

Äänestä paras Street Food -resepti ja voita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *