Reseptit 26.4.2012

Tomaatti-anjovis -silakat

Teksti: Visa Nurmi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

600 g silakkafieleitä
1 prk anjovisfileitä
valkopippuria
0.5 dl tomaattisosetta tai ketsuppia
1 dl tillisilppua
1 dl kermaa
anjovislientä

Valmistusohje

Levitä silakat nahkapuoli alaspäin laudalle. Leikkaa anjovisfileet 2–3 palaan. Laita yksi pala kunkin silakkafi leen päälle ja ripottele vielä hieman valkopippuria ja tilliä. Kääri filee rullalle ja asettele ne matalaan vuokaan. Sekoita tomaattisose, anjovisliemi ja loppu tilli kermaan. Kaada kalojen päälle. Jos olet kevyemmän suolan ystävä, jätä anjovisliemi pois. Paista 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

 

 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi