Reseptit

Tomaatti-anjovis-silakat

Paista silakka-anjovisrullat tomaattikastikkeessa.

Teksti:
Visa Nurmi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 600 g silakkafieleitä
  • 1 prk anjovisfileitä
  • valkopippuria
  • 0.5 dl tomaattisosetta tai ketsuppia
  • 1 dl tillisilppua
  • 1 dl kermaa
  • anjovislientä

Valmistusohje

Levitä silakat nahkapuoli alaspäin laudalle. Leikkaa anjovisfileet 2–3 palaan. Laita yksi pala kunkin silakkafileen päälle ja ripottele vielä hieman valkopippuria ja tilliä. Kääri filee rullalle ja asettele ne matalaan vuokaan. Sekoita tomaattisose, anjovisliemi ja loppu tilli kermaan. Kaada kalojen päälle. Jos olet kevyemmän suolan ystävä, jätä anjovisliemi pois. Paista 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

X