Tomaatti-anjovis-silakat
Paista silakka-anjovisrullat tomaattikastikkeessa.
Ainekset
- 600 g silakkafieleitä
- 1 prk anjovisfileitä
- valkopippuria
- 0.5 dl tomaattisosetta tai ketsuppia
- 1 dl tillisilppua
- 1 dl kermaa
- anjovislientä
Valmistusohje
Levitä silakat nahkapuoli alaspäin laudalle. Leikkaa anjovisfileet 2–3 palaan. Laita yksi pala kunkin silakkafileen päälle ja ripottele vielä hieman valkopippuria ja tilliä. Kääri filee rullalle ja asettele ne matalaan vuokaan. Sekoita tomaattisose, anjovisliemi ja loppu tilli kermaan. Kaada kalojen päälle. Jos olet kevyemmän suolan ystävä, jätä anjovisliemi pois. Paista 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous