Reseptit

Tomaatti-kikhernepasta

9.1.2013 Teksti: Katri Schröder Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Tomaatti-kikhernepasta on maukas ja kevyt ruoka. Siinä on on vain 420 kcal/100g. Mausta pasta sitruunamehulla, yrteillä ja mustapippurilla.

Ainekset

300 g spagettia tai fettuccine-pastaa
1 prk(400g) kikherneitä
1 punasipuli
2 tl öljyä
2 tl kapriksia
4 tomaattia
2 rkl tomaattipyreetä
mustapippuria
2 tl sitruunan mehua
hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Nosta pasta suolalla maustettuun veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kikherneet.

2. Kuori ja hienonna sipuli. Anna sipulin pehmetä hetki öljyssä. Lisää kaprikset, kuutioidut tomaatit mehuineen sekä pyree. Anna kiehua muutama minuutti. Mausteeksi rouhittua mustapippuria, sitruunamehua ja hienonnettu persilja. Valuta pasta ja tarjoile kastikkeen kanssa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme