Tomaatti-mascarponelasagne
Hyvä lasagne on yhdistelmä rapeaa pintaa ja mehevyyttä. Tässä on molempia. Tomaatti-mascarponelasagne vain paranee, kun se lämmitetään uudelleen
Ainekset
Tomaattiseos
- 2 prk säilöttyjä minitomaatteja
- 4 valkosipulinkynttä hienonnettuina
- 2 dl hienonnettua basilikaa ja lehtipersiljaa
- 1–1,5 tl suolaa
- 0,5 tl murskattua mustapippuria
- 2–3 rkl sokeria
Juustoseos
- 500 g mascarpone-tuorejuustoa
- 0.5 dl vettä
- 1 tl chilijauhetta
- ripaus suolaa
- 8–10 lasagnelevyä
Pinnalle
- noin 100 g Taleggio-juustoa viipaleina
Valmistusohje
Tomaatti-mascarponelasagne tehdään näin helposti:
1. Sekoita tomaattiseoksen ainekset keskenään.
2. Notkista mascarpone vedellä ja lisää mausteet.
3. Kokoa tomaatti- ja juustoseoksista sekä lasagnelevyistä kerroksittain lasagne keskikokoiseen, leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Asettele pinnalle taleggioviipaleet.
4. Paista 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Peitä vuoka foliolla ja anna vetäytyä 15–20 minuuttia. Tarjoile tomaatti-mascarponelasagne raikkaan salaatin kera.
Katso myös Kotiliesi.fi: Kasvislasagne
Kommentit
Tätä suosittelen kokeilemaan 🙂
Kommentit
Tätä suosittelen kokeilemaan 🙂
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous