Reseptit

Tomaattikanapeet

Herkulliset tomaattikierteet valmistuvat voitaikinasta, tomaattitahnasta ja raastetusta parmesaanista. Tarjoa leivonnaisia vaikka illanistujaisissa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 250 g valmista voitaikinaa
  • 2 rkl aurinkokuivattua tomaattitahnaa
  • 50 g raastettua parmesaania

Valmistusohje

Kauli sulanut taikina 25 x 25 cm:n kokoiseksi levyksi. Levitä päälle tomaattitahna ja juustoraaste. Kääri levy kahdelta sivulta rulalle. Leikkaa rulla noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Paista kanapeet 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Maista myös näitä pikkusuolaisia:

kirsikkatomaattipiirakat

Kirsikkatomaattipiirakat

781482-kinkkukiekot_Tuomi.jpg

Kinkkukiekot

rapeat mini-vegepitsat

Rapeat mini-vegepitsat

Kotiliesi.fi: Feta-lehtikaalipiirakat

X