Tomaattikeitto kirsikkatomaateista
Tomaattikeitto saa makua kookosmaidosta.
Ainekset
- 1 kg kirsikkatomaatteja
- 20-40 g inkivääriä
- 200 g porkkanaa
- 2 pientä jauhoista perunaa
- 1-2 sellerinvartta
- 1-2 sipulia
- ½-1 chiliä
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl rypsiöljyä
- 4 dl kasvislientä
- 1 dl tomaattimehua
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl timjamia
- 2 tl basilikaa
- 2-4 tl hunajaa
- (suolaa tai ½ liemikuutiota)
- 2.5 dl kookosmaitoa (noin 17 % rasvaa)
Valmistusohje
1. Puhdista ja pilko kasvikset, halkaise tomaatit.
2. Kuullota sipuleita hetki öljyssä ja keitä sitten kasvikset kypsäksi kasvisliemessä.
3. Soseuta, lisää mausteet, pyree, mehu ja 2 dl kookosmaitoa.
4. Kuumenna keitto, tarkista maku ja korista kookosmaitotilkalla. Tarjoa moniviljaleivän kanssa.
720 kJ (170 kcal) annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous