Tomaattinen kalacurry
Kokeile, kuinka hienosti uunissa paahdetut minitomaatit sopivat aasialaiseen kalacurryyn.
Ainekset
Tomaattinen kalacurry:
- 600 g fileoitua kalaa (kuhaa, siikaa tai lohta)
- 250 g minitomaatteja
- n. 1 rkl massaman currytahnaa
- 1 prk (400 g) kookosmaitoa
- 1 nippu korianteria
Valmistusohje
1. Nypi kalafileistä pois ruodot. Leikkaa fileet parin sentin kokoisiksi paloiksi. Mausta palat suolalla.
2. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Halkaise tomaatit ja mausta leikkauspinta ripauksella suolaa ja sokeria. Paahda tomaatteja 12 minuuttia.
3. Kuumenna paistokasarissa 1 rkl öljyä. Paista currytahnaa hetki sekoitellen. Kaada kookosmaito kasariin. Kiehauta seos.
4. Lisää kalapalat kastikkeeseen. Hauduta 5 minuuttia.
5. Kääntele tomaatit varoen ruokaan. Lisää pinnalle tuoretta korianteria. Tarjoa curry riisin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous