Tonnikalakolmioleivät
Tonnikalakolmioleivät sopivat vaikka retkievääksi.
Ainekset
Tonnikalakolmioleivät
- 1 tlk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
- 200 g maustettua tuorejuustoa (esim. aurinkokuivattu tomaatti)
- hienonnettuja salaatinlehtiä
- hienonnettua tilliä
- hienonnettua ruohosipulia
- 12 suurta paahtoleipäviipaletta
Valmistusohje
Tonnikalakolmioleivät valmistuvat helposti näin:
Valuta tonnikalasta öljy ja kumoa kala kulhoon. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja hienonnettu tilli sekä ruohosipuli. Levitä puolet leipäviipaleista alustalle ja jaa tonnikalatahna niiden päälle.
Levitä tahna tasaiseksi kerrokseksi. Nosta toiset leipäviipaleet päälle ja paina ne tiiviisti paikalleen.
Leikkaa täytetyt leivät kolmioiksi. Nauti tonnikalakolmioleivät esimerkiksi green goddess -salaatin tai vihreän salaatin kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Leivo itse patonki ja valitse herkulliset täytteet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous