7.5.2012

Tonnikalakolmioleivät

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Ainekset

1 tlk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
200 g maustettua tuorejuustoa (esim. aurinkokuivattu tomaatti)
hienonnettua tilliä ja ruohosipulia
12 suurta rukiista paahtoleipäviipaletta

Valmistusohje

Valuta tonnikalasta öljy ja kumoa kala kulhoon. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja hienonnettu tilli sekä ruohosipuli. Levitä puolet leipäviipaleista alustalle ja jaa tonnikalatahna niiden päälle.

Levitä tahna tasaiseksi kerrokseksi. Nosta toiset leipäviipaleet päälle ja paina ne tiiviisti paikalleen.

Leikkaa täytetyt leivät kolmioiksi. Nauti maidon, salaatin, kurkun ja tomaattien kanssa.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi