Reseptit

Tonnikalawrapit

Kääräise välipala rullalle. Kun täysjyvätortillaletun väliin sujauttaa tonnikalaa, raejuustoa ja kasviksia, syntyy supermaukas kokonaisuus. Tonnikalawrap on leivinpaperiin käärittynä helppo pakata mukaan myös eväsretkelle. Halutessasi voit valita täytteet oman makusi mukaan.

Teksti:
Katri Schröder
Kuvat:
Ari Heinonen

Tästä mainio eväsvinkki: tonnikalawrapit. Halutessasi voit valita täytteet oman makusi mukaan.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Tonnikalawrapit:

  • 4 täysjyvävehnätortillaa
  • 1 prk (185/150 g) tonnikalaa öljyssä
  • 1 punainen paprika
  • 1 prk (200 g) raejuustoa
  • 2 tl sambal oelek -chilitahnaa
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 1 ruukku roomansalaattia

Valmistusohje

Tonnikalawrapit valmistuvat näin helposti:

1. Valuta tonnikalat. Pese ja halkaise paprika. Poista paprikasta siemenet ja kanta ja pilko pieniksi.

2. Sekoita kulhossa paprikat, raejuusto, chilitahna ja mausteet.

3. Levitä leikkuulaudalle tortillat ja nostele päälle runsaasti salaatinlehtiä. Jaa tortillojen toiselle reunalle tasaisesti raejuustoseos ja tonnikala.

4. Kääri tortillat tiukalle rullalle. Jaa jokainen tortillat kahteen palaan. Pakkaa tonnikalawrapit voipaperiin tai paperiseen eväspussiin.

5. Maukkaat tonnikalawrapit ovat täydellisiä välipalaksi ja ne on helppo ottaa mukaan.

Katso myös: Gratinoidut kinkku-juustotoastit ja Broileripaninit

Katso myös Kotiliesi.fi: Tuliset juusto-salamisandwichit

X