Reseptit

Tonnikalawrapit

5.4.2012 Teksti: Katri Schröder

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kääräise välipala rullalle. Kun täysjyvätortillaletun väliin sujauttaa tonnikalaa, raejuustoa ja kasviksia, syntyy supermaukas kokonaisuus. Tonnikalawrap on leivinpaperiin käärittynä helppo pakata mukaan myös eväsretkelle. Halutessasi voit valita täytteet oman makusi mukaan.

Ainekset

Tonnikalawrapit:

4 täysjyvävehnätortillaa
1 prk (185/150 g) tonnikalaa öljyssä
1 punainen paprika
1 prk (200 g) raejuustoa
2 tl sambal oelek -chilitahnaa
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 ruukku roomansalaattia

Valmistusohje

1. Valuta tonnikalat. Pese ja halkaise paprika. Poista siemenet ja kanta ja pilko pieniksi.

2. Sekoita kulhossa paprikat, raejuusto, chilitahna ja mausteet.

3. Levitä leikkuulaudalle tortillat ja nostele päälle runsaasti salaatinlehtiä. Jaa tortillojen toiselle reunalle tasaisesti raejuustoseos ja tonnikala.

4. Kääri tortillat tiukalle rullalle. Jaa jokainen tortillat kahteen palaan. Pakkaa voipaperiin tai paperiseen eväspussiin.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme