5.4.2012

Tonnikalawrapit

Teksti: Katri Schröder

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

4 täysjyvävehnätortillaa
1 prk (185/150 g) tonnikalaa öljyssä
1 punainen paprika
1 prk (200 g) raejuustoa
2 tl sambal oelek -chilitahnaa
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 ruukku roomansalaattia

Valmistusohje

1. Valuta tonnikalat. Pese ja halkaise paprika. Poista siemenet ja kanta ja pilko pieniksi.

2. Sekoita kulhossa paprikat, raejuusto, chilitahna ja mausteet.

3. Levitä leikkuulaudalle tortillat ja nostele päälle runsaasti salaatinlehtiä. Jaa tortillojen toiselle reunalle tasaisesti raejuustoseos ja tonnikala.

4. Kääri tortillat tiukalle rullalle. Jaa jokainen tortillat kahteen palaan. Pakkaa voipaperiin tai paperiseen eväspussiin.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi