Reseptit

Tortelliinivuoka

Tortelliinivuoka on nerokas arkiruoka! Vain viisi raaka-ainetta ja viisi minuuttia aktiivista kokkausaikaa. Valmis pastakastike ja pastanyytit ovat avain onnistumiseen.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mirva Kakko / Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Tortelliinivuoka:

  • 1 pkt (250 g) tortelliineja
  • 1 tlk (n. 400 g) valmista pastakastiketta (esim. arrabiata- tai basilika)
  • 250 g (1-2 palloa) mozzarellaa
  • 100 g minitomaattia
  • 1/2 ruukkua basilikaa
  • 1-2 tl kuivattua oreganoa
  • 1/4 tl mustapippuria

Valmistusohje

1. Laita uuni kuumenemaan 200-asteeseen. Keitä tortelliinit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä ja kaada uunivuokaan. Lisää päälle pastakastike.

2. Kypsennä vuokaa uunin keskitasolla 25 minuuttia.

3. Revi mozzarella paloiksi ja lisää sulamaan kuuman ruoan pinnalle. Puolita tomaatit, silppua basilika ja lisää ne ruoan päälle. Ripottele pinnalle oreganoa ja rouhittua mustapippuria.

Katso myös: Nopea tomaatti-tortellonikeitto

Kotiliesi.fi: Valmiit tortellonit – arki-illan pelastus: Nämä nopeat ja helpot pasta-ateriat maistuvat kaikille!

X