Tortillat tonnikalatäytteellä
Tortillat tonnikalatäytteellä mukailevat sushista tuttuja makuja. Tonnikalatahna maustetaan sopivasti teräväksi wasabilla ja makua piristetään gari-inkiväärillä.
Ainekset
Tortillat:
- 4 tortillalettua
- 1 avokado
- 1 limetin mehu
- 1/2 dl garia eli hillottua inkivääriä
- 1-2 rkl Sriracha-chilikastiketta
Tonnikalatahna:
- 1 prk (200 g) tonnikalapaloja öljyssä
- 3 rkl ranskankermaa
- 1 pieni punasipuli
- 1 tl wasabia
Valmistusohje
1. Levitä tortillaletut leikkuulaudalle.
2. Halkaise avokado, poista kivi ja kaavi hedelmäliha lautaselle, murskaa haarukalla ja lisää joukkoon limetin mehu.
3. Levitä avokadotahna tortillalettujen päälle.
4. Valuta tonnikalapaloista öljy. Sekoita kulhossa tonnikalapalat ja ranskankerma. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita sipulisilppu tonnikalatahnan joukkoon. Mausta wasabilla.
5. Levitä tonnikalatahnaa tortilloille. Lisää päälle garia. Mausta srirachalla makusi mukaan. Taittele tortilla rullaksi ja kääräise wrap- tai leivinpaperin sisälle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous