Mainos 13.5.2012

Tuli nälkä: Riisipiirakat chimichurri-katkarapu-avokadotäytteellä

Teksti: Tuli nälkä Kuvat: Tuli nälkä

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Eksoottisempi täyte riisipiirakoille: argentiinalaistyyppinen, pirteän yrttinen chimichurri-kastike seuranaan katkaravut ja avokadosiivut.

Ainekset

Chimichurri-kastike:

Moilas gluteenittomia riisipiirakoita
1 dl tuoretta lehtipersiljaa
1 dl tuoretta korianteria
1 limen mehu
1 valkosipulinkynsi
1/4 dl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
1/4 tuoretta punaista chiliä
ripaus suolaa ja mustapippuria

Lisäksi:

2 dl sulatettuja katkarapuja
2 avokadoa siivuina

Valmistusohje

1. Paista riisipiirakat pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset tehosekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.

3. Lisää sulatetut katkaravut chimichurrin joukkoon. Voit antaa katkarapujen marinoitua kastikkeen seassa pari tuntia jääkaapissa.

4. Puolita, kuori ja siivuta avokadot.

5. Asettele avokadosiivut valmiiden riisipiirakoiden päälle. Annostele avokadosiivujen päälle katkaravut chimichurri-kastikkeessa.

Tuli nälkä -blogi osallistuu Moilas Oy:n ja Ruoka.fi:n Tuunaa piirakka -kilpailuun.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi