tulinen katkarapukeitto (Tom Jam Kung)
Reseptit

Tulinen katkarapukeitto (Tom Jam Kung)

Tulinen katkarapukeitto on yksi thaikeittiön suosikeista.
Teksti: Sirpa Talka ja Niramon Thanuddhanusilp

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 12 dl katkarapu- tai kanalientä
  • 4 tuoretta sitruunaruohon vartta paloiteltuna
  • 4 tuoretta kafferilimetin lehteä
  • 6 rkl kalakastiketta
  • 6 rkl limettimehua
  • 0.5 kg kuorittuja keskikokoisia tuoreita katkarapuja
  • 3 tuoretta, pientä chiliä silputtuna
  • 1 dl tuoreita korianteria silputtuna

Valmistusohje

Kiehauta liemi. Lisää sitruunaruoho, limetinlehdet, kalakastike ja limettimehu. Keitä seosta pari minuuttia. Lisää katkaravut ja chili ja keitä muutama minuuttia. Sirottele pinnalle korianteri.

X