19.4.2012

Tulinen katkarapukeitto (Tom Jam Kung)

Teksti: Sirpa Talka ja Niramon Thanuddhanusilp

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

12 dl katkarapu- tai kanalientä
4 tuoretta sitruunaruohon vartta paloiteltuna
4 tuoretta kafferilimetin lehteä
6 rkl kalakastiketta
6 rkl limettimehua
0.5 kg kuorittuja keskikokoisia tuoreita katkarapuja
3 tuoretta, pientä chiliä silputtuna
1 dl tuoreita korianteria silputtuna

Valmistusohje

Kiehauta liemi. Lisää sitruunaruoho, limetinlehdet, kalakastike ja limettimehu. Keitä seosta pari minuuttia. Lisää katkaravut ja chili ja keitä muutama minuuttia. Sirottele pinnalle korianteri.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi