Reseptit

Tulinen sardiinitahna

4.8.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

Öljyyn säilöttyjä sardiineja hienonnettuna.
vahvaa chilikastiketta
ranskankermaa
sitruunamehua
juustokuminaa
sipulia
pehmeää hiivaleipää tai hapankorppuja

Valmistusohje

Sardiinitahnaan dipattu hapankorppu tai hiivaleipä on maistuva kesäillan naposteltava.

1. Sekoita heinonnetut sardiinit vahvan chilikastikkeen, ranskankerman, sitruunamehun, juustokuminan ja sipulin kanssa tahnaksi. 

2. Dippaa tahnaan pehmeää hiivaleipää tai hapankorppuja.

Katso myös:

Sardiinitahna, Ruoka.fi

Taramosalata-mätitahna, Ruoka.fi

Nopea kalatahna, Kotiliesi.fi