Reseptit

Tulinen sardiinitahna

4.8.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Sardiinitahnaan dipattu hapankorppu tai hiivaleipä on maistuva kesäillan naposteltava.

Ainekset

Öljyyn säilöttyjä sardiineja hienonnettuna.
vahvaa chilikastiketta
ranskankermaa
sitruunamehua
juustokuminaa
sipulia
pehmeää hiivaleipää tai hapankorppuja

Valmistusohje

 

1. Sekoita heinonnetut sardiinit vahvan chilikastikkeen, ranskankerman, sitruunamehun, juustokuminan ja sipulin kanssa tahnaksi.

2. Dippaa tahnaan pehmeää hiivaleipää tai hapankorppuja.

Katso myös:

Sardiinitahna, Ruoka.fi

Taramosalata-mätitahna, Ruoka.fi

Nopea kalatahna, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *