Reseptit

Tulinen sardiinitahna

Sardiinitahnaan dipattu hapankorppu tai hiivaleipä on maistuva kesäillan naposteltava.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • Öljyyn säilöttyjä sardiineja hienonnettuna.
  • vahvaa chilikastiketta
  • ranskankermaa
  • sitruunamehua
  • juustokuminaa
  • sipulia
  • pehmeää hiivaleipää tai hapankorppuja

Valmistusohje

 

1. Sekoita heinonnetut sardiinit vahvan chilikastikkeen, ranskankerman, sitruunamehun, juustokuminan ja sipulin kanssa tahnaksi.

2. Dippaa tahnaan pehmeää hiivaleipää tai hapankorppuja.

Katso myös:

Sardiinitahna, Ruoka.fi

Taramosalata-mätitahna, Ruoka.fi

Nopea kalatahna, Kotiliesi.fi

X