Tummat chilibrowniet
Suklaa, mayaintiaanien aarre, on tahmaisissa suklaapaloissa, brownies-palat, höystetty chilillä ja aidoilla kultalehtihippusilla.
Ainekset
- 200 g voita
- 200 g taloussuklaata
- 2 dl hienoa sokeria
- 1 dl fariinisokeria
- 3 munaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 0.5 tl 1/2–1 tl chilihiutaleita
- ripaus suolaa
Kuorrutus
- 150 g tummaa (chili)suklaata (75%)
- 1 dl kermaa
Valmistusohje
Valmista tummat chilibrowniet näin:
1. Sulata paloiteltu voi ja suklaa kattilassa keskilämmöllä. Lisää sokerit, anna jäähtyä hetki. Lisää vaniljasokeri ja munat yksitellen. Lisää lopuksi vehnäjauhot, chili ja suola. Kaada taikina vuokaan.
2. Paista 150-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä.
3. Paloittele suklaa pieneen kasariin, lisää kerma ja kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes suklaa sulaa. Levitä jäähtyneenä kakkulevyn pinnalle. Leikkaa levy paloiksi.
Kommentit
Hei ohjeesta puuttuu pähkinöiden määrä sekä vuoan koko? Voitteko tarkentaa
Kommentit
Hei, tuosta chili brownie-ohjeesta puuttui vehnäjauhojen määrä.
Toinen kysymys, voiko vaihtaa vehnäjauhot gluteenittomaan yks yhteen, vai onko eri määrä?
Hei Oili,
kiitos huomiostasi, puuttuva ainesosa on nyt lisätty raaka-aineluetteloon. Ohjeeseen tulee siis 2 dl vehnäjauhoja. Tässä ohjeessa voit hyvin vaihtaa jauhot vastaavaan määrään gluteenittomia jauhoja.
Terveisin,
Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta
Hei ohjeesta puuttuu pähkinöiden määrä sekä vuoan koko? Voitteko tarkentaa
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous