Reseptit

Tummat suklaakupit ja mustaherukkaa

15.6.2015 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Sampo Korhonen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 dl mantelimaitoa
200 g tummaa suklaata (70%)
ripaus kanelia
100 g pakastemustaherukoita
ripaus tomusokeria

Valmistusohje

Tumman suklaan polyfenolit ja kaakao lisäävät muistia ja hyvän olon tunneta. Herkullista ja terveellistä. 

1. Kuumenna mantelimaito lähes kiehuvaksi.

2. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoittele ja anna suklaan sulaa joukkoon. Mausta kanelilla.

3. Kaada suklaaseos pieniin kuppeihin ja lusikoi joukkoon sulatettuja mustaherukoita. Viimeistele tomuso kerilla ja tarjoile! 

Katso myös: 

Tumma suklaamousse ja mustaherukkamarmeladi, Ruoka.fi

Raaka suklaamousse, Ruoka.fi

Raakasuklaakakku, Kotiliesi.fi