Tummat suklaakupit ja mustaherukkaa
Ainekset
- 1 dl mantelimaitoa
- 200 g tummaa suklaata (70%)
- ripaus kanelia
- 100 g pakastemustaherukoita
- ripaus tomusokeria
Valmistusohje
Tumman suklaan polyfenolit ja kaakao lisäävät muistia ja hyvän olon tunneta. Herkullista ja terveellistä.
1. Kuumenna mantelimaito lähes kiehuvaksi.
2. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoittele ja anna suklaan sulaa joukkoon. Mausta kanelilla.
3. Kaada suklaaseos pieniin kuppeihin ja lusikoi joukkoon sulatettuja mustaherukoita. Viimeistele tomuso kerilla ja tarjoile!
Katso myös:
Tumma suklaamousse ja mustaherukkamarmeladi, Ruoka.fi
Raaka suklaamousse, Ruoka.fi
Raakasuklaakakku, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous