Reseptit

Tummat suklaakupit ja mustaherukkaa

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Sampo Korhonen/Otavamedia

Suklaakupit ja mustaherukkaa, täydellinen yhdistelmä.

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 dl mantelimaitoa
  • 200 g tummaa suklaata (70%)
  • ripaus kanelia
  • 100 g pakastemustaherukoita
  • ripaus tomusokeria

Valmistusohje

Tumman suklaan polyfenolit ja kaakao lisäävät muistia ja hyvän olon tunneta. Herkullista ja terveellistä. 

1. Kuumenna mantelimaito lähes kiehuvaksi.

2. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoittele ja anna suklaan sulaa joukkoon. Mausta kanelilla.

3. Kaada suklaaseos pieniin kuppeihin ja lusikoi joukkoon sulatettuja mustaherukoita. Viimeistele tomuso kerilla ja tarjoile! 

Katso myös: 

Tumma suklaamousse ja mustaherukkamarmeladi, Ruoka.fi

Raaka suklaamousse, Ruoka.fi

Raakasuklaakakku, Kotiliesi.fi

X