Reseptit

Tunturitoti

Tunturitoti sekoitetaan karpalomehusta, hunajasta ja ginistä. Lämmin juoma koristellaan karpaloilla ja rosmariininoksalla.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 dl kuumaa karpalomehua
  • 2 tl hunajaa
  • ¼ dl giniä

koristeeksi

  • karpaloita

Valmistusohje

1. Mausta kuuma mehu hunajalla. Lisää gini ja koristele karpaloilla ja rosmariininoksalla.

Lisää lämpimiä juomia:

794831-hedelmatoti_Hautala.jpg

Hedelmätoti

Pihlajanmarjatoti

Pihlajanmarjatoti

Omenatoti

Omenatoti

Kotiliesi.fi: Tumma karpaloglögi

X