Tuorepuuro puolukoista
Liotetuista vehnänjyvistä syntyy maukas puuro, joka höystetään banaanilla, manteleilla ja pirteillä puolukoilla.
Ainekset
- 2 dl vehnänjyviä, liotettuna ja idätettynä
- 2 rkl manteleita
- 1.5 dl vettä
- 1 banaani
- 1-2 dl puolukoita
- 2 tl hunajaa tai sokeria
Valmistusohje
1. Huuhtele jyvät ja liota niitä 8-12 tuntia. Idätä tölkissä jääkaapissa 12 vuorokautta: huuhtele aamuin, illoin kylmällä vedellä.
2. Jauha ensin mantelit tehosekoittimella, lisää sitten muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.
3. Tarjoa puuron kanssa luonnonjogurttia ja hunajaa tai marjoja.
900 kJ (210 kcal) 1 annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous