Mainos 13.5.2012

Ugolinon Seikkailut: Brie-hunajaparsa riisipiirakka

Teksti: Ugolinon Seikkailut Kuvat: Ugolinon Seikkailut

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

5

Arvostelu

Oikein gourmet riisipiirakka. Tässä yhdistyy Brien vahva ja kreemimäinen maku, kesäinen parsa, rapeat saksanpähkinät ja herkullinen hunaaja. Nam!

Ainekset

5 kpl Moilas gluteeniton riisipiirakka

Briejuustokreemi:

4 rkl Brie-juustoa
2 rkl creme fraiche
suolaa
mustapippuria

Päälle:

10-15 parsatankoa
saksanpähkinöitä
hunajaa (Itse käytin viskitynnyrissä kypsettyä hunajaa, joka sopii mainosti!)

Valmistusohje

Sekoita kulhossa Brie-juusto creme fraichen kanssa oikein voimakkaasti, niin juuston rakenne hajoaa ja muuttuu kauniiksi kreemiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna seoksen hetken levätä jääkaapissa.

Paista sillä aikaa pannulla parsa, pienen voi nokareen kanssa, tippa sitruunaa, suolaa ja pippuria.

Paista uunissa piirakat ohjeiden mukaan.

Aseta piirakoiden päälle Brie-juustokreemi ja parsa.

Ripottele päälle saksanpähkinän paloja.

Ugolinon Seikkailut -blogi osallistuu Moilas Oy:n ja Ruoka.fi:n Tuunaa piirakka -kilpiluun.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi