8.5.2012

Camparilla kostutetut uunigreipit

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Camparilla kostutettu, uunissa paahdettu verigreippi on veikeä jälkiruoka aikuisten aterialle.

Ainekset

2 mehevää ja painavaa verigreippiä
Camparia
tomusokeria
mantelilastuja
kookoshiutaleita

Valmistusohje

Puolita verigreipit. Leikkaa hedelmäliha lohkoiksi kalvojen välistä. Kaada verigreipille tujaus Camparia ja ripottele päälle vähän tomusokeria. Lisää verigreipin pinnalle kookoshiutaleita ja mantelilastuja. Kuumenna verigreipit uunissa grillivastusten alla, kunnes mantelilastut saavat hieman väriä.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi