Reseptit

Camparilla kostutetut uunigreipit

Camparilla kostutettu, uunissa paahdettu verigreippi on veikeä jälkiruoka aikuisten aterialle.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 mehevää ja painavaa verigreippiä
  • Camparia
  • tomusokeria
  • mantelilastuja
  • kookoshiutaleita

Valmistusohje

Puolita verigreipit. Leikkaa hedelmäliha lohkoiksi kalvojen välistä. Kaada verigreipille tujaus Camparia ja ripottele päälle vähän tomusokeria. Lisää verigreipin pinnalle kookoshiutaleita ja mantelilastuja. Kuumenna verigreipit uunissa grillivastusten alla, kunnes mantelilastut saavat hieman väriä.

X