
Uunimakkara
Kotoisa uunimakkara muuntuu texmex-tyylillä maukkaaksi perjantai-illan herkuksi. Säätele tulisuutta tacokastikkeella tai päälle viipaloidulla tuoreella chilillä. Ruoka maistuu ehdottomasti parhaalta uunikuumana.
Ainekset
Uunimakkara
- 2 tomaattia
- 1/2 punasipuli
- 1 pkt (400 g) lenkkimakkaraa
- 1 prk (350 g) tacokastiketta
- 2 dl cheddarjuustoraastetta
- 100 g nachoja
Valmistusohje
Uunimakkara tehdään helposti näin:
1. Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Kuori sipuli ja leikkaa lohkoiksi. Leikkaa makkaraan viiltoja. Aseta viiltoihin tomaatti- ja sipuliviipaleita.
2. Kaada tacokastike uunivuokaan. Nosta päälle täytetty makkara. Ripottele päälle juustoraaste.
3. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Viimeistele uunimakkara nachoilla.
Katso myös: Parhaat makkaraperunat
Katso myös Kotiliesi.fi: Nikkarin vuoka
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous