
Vadelmavispipuuro
Vadelmavispipuuro on herkku, jota kannattaa tehdä reilu satsi kerralla. Kuohkeaksi vatkattu puuro sopii aamu- ja välipalaksi, jopa jälkiruoaksi!
Vadelmavispipuuro maistuu vaikkapa jälkiruokana.
Ainekset
Vadelmavispipuuro:
- 1 l vettä
- 1/2 l tuoreita vadelmia
- 1 vaniljatanko halkaistuna
- 1–1 1/2 dl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 1 1/2 dl mannasuurimoita
Tarjoiluun
- 2 dl tuoreita vadelmia
- kylmää maitoa
Valmistusohje
Vadelmavispipuuro tehdään helposti näin:
1. Mittaa kattilaan vesi ja vadelmat sekä halkaistu vaniljatanko. Kiehauta ja keitä noin 20 minuuttia.
2. Lisää sokeri ja suola sekä mannasuurimot hyvin vispilöiden. Jatka keittämistä vielä noin 5 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä puuro kokonaan. Poista vaniljatanko.
3. Vatkaa jäähtynyt vispipuuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
4. Tarjoile vadelmavispipuuro tuoreiden vadelmien ja kylmän maidon kera.
Vinkki: Kokeile myös tai ihanaa
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin syntyy smoothie bowl – smoothie kulhossa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous