Reseptit

Vähähiilihydraattinen ”pasta”: kesäkurpitsaa yrttiöljyn ja fetan kera

18.8.2014 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Sampo Korhonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 kiinteä kesäkurpitsa
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
3 rkl silputtua lehtipersiljaa
2 rkl silputtua minttua
kuivattua oreganoa
sormisuolaa
mustapippuria
100 g fetaa

Valmistusohje

Pasta ilman hiilihydraatteja syntyy yrteillä maustetusta kesäkurpitsasta.

1. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi nauhoiksi.

2. Sekoita sitruunamehu, yrtit ja mausteet öljyyn, kääntele kastike kesäkurpitsasuikaleiden joukkoon. Murenna pinnalle fetaa.