Reseptit

Vähähiilihydraattinen ”pasta”: kesäkurpitsaa yrttiöljyn ja fetan kera

18.8.2014 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Sampo Korhonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 kiinteä kesäkurpitsa
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
3 rkl silputtua lehtipersiljaa
2 rkl silputtua minttua
kuivattua oreganoa
sormisuolaa
mustapippuria
100 g fetaa

Valmistusohje

Pasta ilman hiilihydraatteja syntyy yrteillä maustetusta kesäkurpitsasta.

1. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi nauhoiksi.

2. Sekoita sitruunamehu, yrtit ja mausteet öljyyn, kääntele kastike kesäkurpitsasuikaleiden joukkoon. Murenna pinnalle fetaa.

Kommentit (2)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *