Reseptit

Vähähiilihydraattinen ”pasta”: kesäkurpitsaa yrttiöljyn ja fetan kera

Pasta kantaa lohduruoan mainetta, mutta tällä reseptillä valmistat sen vähähiilihydraattisena versiona. Salaisuutena on kesäkurpitsa, josta leikataan ohuita nauhoja.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Sampo Korhonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Kesäkurpitsapasta ja yrttiöljy:

  • 1 kiinteä kesäkurpitsa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 3 rkl silputtua lehtipersiljaa
  • 2 rkl silputtua minttua
  • kuivattua oreganoa
  • sormisuolaa
  • mustapippuria
  • 100 g fetaa

Valmistusohje

1. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi nauhoiksi.

2. Sekoita sitruunamehu, yrtit ja mausteet öljyyn, kääntele kastike kesäkurpitsasuikaleiden joukkoon. Murenna pinnalle fetaa.

X