Vähähiilihydraattinen ”pasta”: kesäkurpitsaa yrttiöljyn ja fetan kera
Pasta kantaa lohduruoan mainetta, mutta tällä reseptillä valmistat sen vähähiilihydraattisena versiona. Salaisuutena on kesäkurpitsa, josta leikataan ohuita nauhoja.
Ainekset
Kesäkurpitsapasta ja yrttiöljy:
- 1 kiinteä kesäkurpitsa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 3 rkl silputtua lehtipersiljaa
- 2 rkl silputtua minttua
- kuivattua oreganoa
- sormisuolaa
- mustapippuria
- 100 g fetaa
Valmistusohje
1. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi nauhoiksi.
2. Sekoita sitruunamehu, yrtit ja mausteet öljyyn, kääntele kastike kesäkurpitsasuikaleiden joukkoon. Murenna pinnalle fetaa.
Kommentit
Erittäin hyvin sanottu!
Kommentit
Vähähiilihydraattinen paska. Ei mitään tekemistä pastan kanssa.
Erittäin hyvin sanottu!
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous