Valkoinen ja tumma joulusuklaa
Suklaa tekee joulun! Tällä reseptillä valmistat suuta hellivät täytesuklaat, jossa maistuvat ihanat pähkinät ja kuivatut marjat.
Ainekset
Valkoinen suklaa:
- 200 g valkosuklaata
- 50 g pistaasipähkinöitä rouhittuina
- 50 g kuivattuja mustikoita
- ripaus sormisuolaa
Tumma suklaa:
- 200 g tummaa suklaata (kaakaoprosentti noin >50%)
- 50 g paahdettuja manteleita
- 50 g kuivattuja karpaloita
- ripaus sormisuolaa
Valmistusohje
Valkoinen ja tumma joulusuklaa maistuu glögin kanssa ja sopii joulunajan tuliaiseksi. Tästä reseptistä tulee joulusuklaata noin 30 palaa.
1. Sulata suklaat ja valuta ne laakealle astialle levitettyjen leivinpaperiarkkien päälle levyiksi.
2. Ripottele pinnoille valitut makuaineet ja mausta ripauksella sormisuolaa.
3. Nosta jääkaappiin jähmettymään.
4. Paloittele rouheiksi paloiksi. Säilytä viileässä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous