
Valkoiset pistaasipähkinä-riisisuklaat
Valkosuklaiset pistaasipähkinä-riisisuklaat vievät kielen mennessään. Ne sopivat hienosti myös ruokalahjaksi jollekin, joka kaipaa makeaa tervehdystä.
Ainekset
Valkoiset pistaasipähkinä-riisisuklaat:
- 400 g valkosuklaata
- 100 g pistaasipähkinöitä rouhittuina
- 6 dl riisimuroja
- pieni ripaus sormisuolaa
Valmistusohje
1. Sulata suklaa mikrossa tai varovasti kattilassa.
2. Sekoita kulhossa ensin murot ja pistaasipähkinät. Kääntele joukkoon sulanut valkosuklaa.
3. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Painele tasaiseksi. Ripottele pinnalle sormisuolaa ja laita jääkaappiin kovettumaan.
4. Leikkaa kovettuneesta riisisuklaasta paloja ja nauti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous