Reseptit

Valkoiset pistaasipähkinä-riisisuklaat

Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Pekka Nieminen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

10

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Valkoiset pistaasipähkinä-riisisuklaat:

  • 400 g valkosuklaata
  • 100 g pistaasipähkinöitä rouhittuina
  • 6 dl riisimuroja
  • pieni ripaus sormisuolaa

Valmistusohje

1. Sulata suklaa mikrossa tai varovasti kattilassa.

2. Sekoita kulhossa ensin murot ja pistaasipähkinät. Kääntele joukkoon sulanut valkosuklaa.

3. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Painele tasaiseksi. Ripottele pinnalle sormisuolaa ja laita jääkaappiin kovettumaan.

4. Leikkaa kovettuneesta riisisuklaasta paloja ja nauti.

X