Reseptit

Valkoiset riisimurosuklaat

Vaahtokarkkeja ja suklaata – mikä voisi olla parempi yhdistelmä? Perinteinen riisimurosuklaa tehdään nyt uudella reseptillä.

Teksti:
Katri Schröder
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

20

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 100 g kookosrasvaa
  • 200 g valkosuklaata
  • 4 dl riisimuroja
  • 50 g valkoisia vaahtokarkkeja

Valmistusohje

1. Sulata kattilassa kookosrasva ja nosta syrjään. Sulata vesihauteessa tai mikrossa valkosuklaa. Lisää rasvan joukkoon riisimurot ja valkosuklaa. Saksi vaahtokarkit pieniksi paloiksi joukkoon. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti sekaisin.

2. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun noin 1,5 litran vetoiseen suorakaiteen muotoiseen paistovuokaan. Peitä leivinpaperilla ja anna jähmettyä viileässä muutaman tunnin ajan. Leikkaa annospaloiksi ja säilytä makeiset viileässä.

Katso myös nämä makeat reseptit:

952976-riisimurkarkit.jpg

Manteliset riisimurokarkit

suklaa-kolanamit

Suklaa-kolanamit

Vaahtokarkki-fudge

Vaahtokarkkifudge

Kotiliesi.fi: Karpalo-riisisuklaa

X