Valkoiset riisimurosuklaat
Vaahtokarkkeja ja suklaata – mikä voisi olla parempi yhdistelmä? Perinteinen riisimurosuklaa tehdään nyt uudella reseptillä.
Ainekset
- 100 g kookosrasvaa
- 200 g valkosuklaata
- 4 dl riisimuroja
- 50 g valkoisia vaahtokarkkeja
Valmistusohje
1. Sulata kattilassa kookosrasva ja nosta syrjään. Sulata vesihauteessa tai mikrossa valkosuklaa. Lisää rasvan joukkoon riisimurot ja valkosuklaa. Saksi vaahtokarkit pieniksi paloiksi joukkoon. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti sekaisin.
2. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun noin 1,5 litran vetoiseen suorakaiteen muotoiseen paistovuokaan. Peitä leivinpaperilla ja anna jähmettyä viileässä muutaman tunnin ajan. Leikkaa annospaloiksi ja säilytä makeiset viileässä.
Katso myös nämä makeat reseptit:
Kotiliesi.fi: Karpalo-riisisuklaa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous