Valkosipuli-juustopatongit
Valkosipuli-juustopatongit ovat helppo ja nopea iltapala tai yllätysvierastarjottava. Yhdistä sinihomejuustoon jääkaapistasi löytyvät tähdejuustot.
Ainekset
Valkosipuli-juustopatongit
- 1 patonki
- 2-3 rkl oliiviöljyä
- 150 g juustoja raasteena (esim. jämäjuustonkannikoita)
- 100 g sinihomejuustoa muruina
- 2 kananmunaa
- 4 valkosipuinkynttä hienonnettuna
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Valkosipuli-juustopatongit tehdään helposti näin:
1. Halkaise patonki pituussuunnassa ja nosta puolikkaat leivinpaperilla peitetylle pellille leikkuupinta ylöspäin. Sipaise pintoihin oliiviöljyä.
2. Sekoita kulhossa juustoraaste, sinihomejuustomuru, kananmunat, valkosipulimurska sekä ripaus mustapippuria.
3. Levitä juusto-kananmunaseos patonkipuolikkaiden päälle ja paista 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
4. Jäähdytä valkosipuli-juustopatongit pari minuuttia ja leikkaa paloiksi.
Katso myös: Lämpimät voileivät sopivat evääksi töihin tai iltapalaksi kotiin – 5 erinomaista ohjetta
Katso myös Kotiliesi.fi: Leivo patonki ja valitse herkulliset täytteet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous